Sweet Remedy

Hur stor tror ni är chansen att men får en fågelskit på sig? Jag vet inte, men jag vill gärna veta. I alla fall. Nu har bandet hittat sitt slutgiltiga namn. Sweet Remedy. Så bort med den slumpmässiga foten och här kommer ljuva botemedlet. Vi ska ha spelning den 18 December om någon är intresserad. Hoppas även vi ska spela på musiktävlingen den 6 November i Emmaboda. Just nu har vi bara covers men Jonte den lille löken, har kommit på en låt och Emil har idéer. Själv spelar jag det dom säger eller det jag hör från den vanliga låten. Jag är ju så experientiv med trumorna.

Idag blir det rep. Som igår, fast idag. Om fyra dagar är det Linköping som gäller. Tar tåget med Ellen och Angelica till någonting som heter Smaka och Se. Hade hoppats på att fler av de jag ville kunde komma, men det fanns hinder för alla. Men det blir att träffa nytt folk och träffa Calle också. Jaja, det var väl allt denna morgonen bjöd på.

Random Foot

Har ni märkt hur grått det är ute? Det finns en allmänt grå ton över allting om man kollar sig runt om kring ute. Visst, det kanske låter tråkigt och "grått" men om detta inte fanns vad skulle hända då? Jo, vi skulle ha samma glada härliga årstider. Antingen supersommar med übermycket sol och sånt eller megavinter med massor av snö och underbar skidåkning. Vi skulle skifta mellan dessa årstider och inte ha ett skit att längta till eller se fram emot. Om allt var gutt hela tiden, vad skulle vara goare? Nej, detta grå är grymt skönt också. Mysigt, vardagligt och fräckt. Det är små saker i detta grå som lyser upp allt för en. Både komiska saker och annat som gör så man börjar tänka.

Komiskt:
Emma fick nästan en gren på sig här om dagen. "Om den hade kommit på mig, tror ni att den hade åkt igenom mig då?"

Komiskt + Tänk:
Idag på bussen. En liten tjej på kanske 11 år satt först på stolen mittemot. Efter några stationer ställde hon sig upp när andra personer gick på bussen. Självklart satte någon sig på hennes plats. En kille på 18-20 år. Hon stod kvar och kille hoppade av bussen. En annan satte sig på hennes plats. När vi började närma oss Stortorget bromsade, och direkt efter, gasade bussen igen. Den lilla tjejen flög en meter in i trappan i bussen. Alla kollade på henne och hon satt kvar. Sen när folket på bussen började gå ur bussen satte hon sig på en plats och efter några stationer till bytte hon plats och sen gick hon av. Hon kunde ha undvikit allt detta genom att sitta kvar. Jag fattar fortfarande inte varför hon skulle ställa sig upp...

Sen alla kommentarer, frågor och handlingar förgyller dagen. Tänk på det nästa gång ni åker buss. Glöm inte bort resan när du ska någonstans.

Och juste. Tänk på miljön. Jorden dör och vi med den, men det är inte för sent. Tänk miljöigt.
Till next time.

RSS 2.0