´Zup?

Hej, godkväll och godmorgon blogg! Imorgon är det exakt 1/4 år sen jag skrev. Yey. Men nu ska jag skriva av ren egenvilja. Så, julen och nyåret har gått förbi och jag kommer fortfarande ihåg förra nyåret när jag sa til mig själv att det nya året skulle bli asnajs och allt och det var det! Men det gick för fort, om man tänker efter har någ alla åren gått lite snabbare än det förra. Undrar då vad som händer om cirka 50 år om man tänker att tiden går fortare och fortare. Men det är ju helt ologiskt...!

Tillbaka nu, julen var go med många fina klappar och god mat och nyåret iår var lugnt. Lovet efter det lovet bar jag och mamma, pappa, moster och mosterns man oss iväg för att åka skidor och snowboard i Österrike. ASnajs! Jag ska bosätta mig där det är backar när jag blir vuxen...

Nu har livet återgott till det vanliga med skolan, prov, repningar, degande, och annat. Bandet går bra och med ett par nya låtar ska vi vara med och tävla i Musikdirekt och en till tävling. Dessutom har jag och Jonte planer på att skaffa en van och rusta upp den så vi kan tunera och partaja med Sweet Remedy.

Och så måste jag dessutom berätta att jag ska iväg till Usa i ett år. Jag ska åka i augusti och hoppas på att hamna i någon av bergstaterna, i en familj som gillar att åka skidor. Det kommer att bli helt grymt och att få uppleva detta ska bli ännu najsigare. Nu menar jag inte att jag vill komma ifrån Sverige utan att jag vill se och uppleva någon nytt! Så om ni, du, som bor längre bort vill ses innan jag drar får vi ta och fixa så att vi kan ses i juni, juli och tidig augusti. Det är lika bra att planera in tidigt än för sent, aight? Så, ett år, kom ihåg det.

Jaja, det var la allt.

<<cout;



RSS 2.0