Austria, not Australia

Hej hej! Till att börja med. Har någon som läser bloggen lagt märke till dagarna till julafton?---> Jag tycker den är bra i alla fall. Jag vet inte ens om den stämmer.

Förra veckan var det Österrike som gällde och oj vad det gällde. Börjar med en bussresa runt 24-timmarssträcket och bara resan var askul. När vi väl kom fram fick våra liftkort men de som skulle hyra fick inte hyra som vanligt utan fick vänta till morgondagen. Efter ett par lära-känna-lekar och fika var det sängen och sömn som gällde. Jag tror jag blev känd som den som alltid kom upp sist på morgonen i vårt rum. Efter frukost tog vi bussen till liften och ett 15-tal sprang iväg och hyrde grejer. Och jag som redan hade prylarna fick vänta just för att de jag skulle åka med skulle hyra. Typiskt.

Dagarna och kvällarna bestod av härlig snowboardåkning, snack, lek, kortspel och skratt. Jag skulle ha betalt ganska mycket pengar för att få åka en dag till då det var snöstorm dagen vi skulle hem. Off-pisten var kanske inte den bästa men vad behövde man den till när det fanns asgoa pister? 5 dagar sol och en dag snöstorm är bra.

Resan tillbaka till Svea rike var go den med. Om man tar bort flertalet av de väldigt seriösa filmer som visades och ersatte dem med oseriösa så skulle det vart ännu bättre. Köpte en tandborste med. Fin. Det blev dessutom hela 32 minuter sömn på bussen, men det var det värt!

Tack alla ni som fixade resan och tack ni som var med på den. Det blev asnajs.

Over and out.


RSS 2.0